cebolla-roja

Cebolla Roja


La cebolla roja es originaria de Asia y al igual que la blanca, no es una variedad de cebollas dulces.

Principales características:

– Color rojo muy original y llamativo.

– Bulbo muy esférico.

– Ligeramente picante, ideal para consumo en ensaladas y cocinada.

– Capas firmes.

– Muy apreciada a nivel mundial.

– Vida útil 6 meses.

Presentación:

Envases de cartón o madera de 10 o 15 Kg o sacos 10-25 Kg.

Cebolla trabajada manualmente, cortando raíz y tallo.

Calibres de 55 mm a 110mm, pudiendo calibrar de 10 mm en 10 mm.

CONTACTO

      • REDES SOCIALES
        Privacy Settings
        We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
        Youtube
        Consent to display content from Youtube
        Vimeo
        Consent to display content from Vimeo
        Google Maps
        Consent to display content from Google